Hjem Norwegian EnglishViktig informasjon

Nettstedet er utdatert. Vennligst kontakt Karsten Steine for korrekt informasjon.
 

Hvorfor kjøpe bolig i Brasil?

Det er mange grunner til å kjøpe bolig i Brasil, men disse vil variere med den enkeltes behov. Her presenterer vi noen av de viktigste årsakene til hvorfor vi mener Brasil er et fornuftig land å kjøpe bolig i.   

 

I startgropen for turisme - Lukurativt å investere

Brasil kan i dag på mange måter sammenlignes med Spania for 20 år siden. Chartertrafikken og turismen har så vidt begynt. Dette gjør at alle som investerer i leiligheter her kan forvente svært høy avkastning. Leilighetsprisene har steget med 30% i året de siste to årene, og enda mer i de tilfeller man har anskaffet en leilighet med riktig beliggenhet. Landet blir også stadig enklere tilgjengelig med flere flyavganger og kortere reisetid. Se under generelle opplysninger for oversikt over flyselskaper, flyavganger og priser.

 

Økonomi

Brasil er et av verdens billigste land. Det gjør at man kan nyte livet uten å tenke på hva ting koster. Skandinaver som er vant til et høyt prisnivå opplever store kontraster når man kommer til Brasil. Her koster det rundt 5 kroner for en øl og rundt 10 kroner for en drink på restaurant. Middag får du for ca 30 kroner. Når samtidig servicen er god og befolkningen hyggelige, har du en kombinasjon det er vanskelig å slå.

 

Stabilt politisk klima

Det er et stabilt politisk klima i Brasil. Selv om landet er fattig har mange nasjoner næringsinteresser i landet som følge av at det er et stort land med betydelig potensiale for eksport. Landet har aldri vært noe terrormål og landets politiske klima ser ut til å bedre seg for hvert år som går.  

 

Varmt og stabilt klima

I Brasil er det et stabilt varmt klima uten for høy luftfuktighet med temperaturer mellom 25 og 30 grader året rundt. Den kaldeste årstiden med noe regn er i perioden mai-september. Det er med andre ord vinter i Brasil når det er sommer i Norge og omvendt. Brasil er et stort land, og temperaturene varierer mye innad i landet.  Byen Cumbuco hvor Kariri Beach Residence bygges ligger langt nord i Brasil og er nær ekvator. Her er været usedvanlig stabilt og det blir aldri kaldere enn 25 grader. Det er også mye mindre nedbør her enn i landet forøvrig.  

 

Kultur

Kulturen og menneskene i Brasil gjør at mange omgående forelsker seg i dette landet. Befolkningen er svært hyggelige og imøtekommende. Stress og mas er nær sagt fremmedord. Brasilanere trives i stor grad best under parasollen på stranden om dagen, og med en fest på kvelden ettersom de er et feststemt folkeslag. Karnevalet er et godt eksempel på dette.

 
Iguazu
Iguazu

Mangfold i natur og befolkning

Ingen andre land i verden har så stor variasjon i folkeslag, og natur. Brasil er et stort land hvor du kan oppleve alt fra den uutforskede og verdensomtalte Amazonas jungelen, til verdens største fossefall, late dager på stranden i et tropisk paradis, havfiske, dykking, verdens mest berømte karnaval, beachbuggy kjøring i sanddynene og mye mye mer. Se under punktet generelle opplysninger for forslag om steder du bør oppsøke og ting du kan gjøre i Brasil.

 
Solnedgang i Amazonas
Solnedgang i Amazonas

180 dagers opphold uten visum

Du kan være her hele vinterhalvåret uten å måtte ha visum (180 dager). Dersom du kjøper en leilighet ved Kariri Beach Residence anbefaler vi deg på sterkeste å bruke litt tid på å reise rundt. Som for eksempel til verdensberømte Amazonas som er avbildet til høyre.

 

Tilrettelagt for komfortabel reise

Stadig flere flyavganger, kortere reisetid, og rimeligere flybilletter gjør det enklere og rimeligere å komme seg til Brasil. Se under punktet generelle opplysninger for spesifikk informasjon om flyselskaper, flyavganger og priser. Som du ser av bildene til høyre er Brasil er et land med svært mye variert natur. Du finner rett og slett alt i Brasil.

 
En opplevelse for livet!
En opplevelse for livet!

Verdens største og mest kjente karneval

Det er vel de færreste som ikke har hørt om karnevalet i Rio de Janeiro. Setter du opp en liste med ti ting du bør oppleve i løpet av livet, bør dette være en av de. Maken til fargesprakende, herlig utagerende fest skal du lete lenge etter. Det er forøvrig en rekke andre karneval over hele Brasil som er helt på høyde med det mest kjente i Rio de Janeiro. I nabobyen til Cumbuco, Fortaleza, er det f.eks et eget karneval med millioner av feststemte deltagere på norsk sommertid. Med en leilighet ved Kariri Beach Residence er du kun 40 minutter unna dette karnevalet.

 

Strand, samba og caprina

Akkurat disse tingene er Brasilianerne kjent for. Nyte strandlivet, danse samba til solnedgangen, ta en drink og stifte nye bekjentskaper. Det skal dog legges til at brasilianere er glade i å holde seg form, og det trenes flittig langs strendene over store deler av landet. Damen til høyre har latt treningsøkten utgå til fordel for en ettermiddagsdans i byens gater.

 

Svært billig å kjøpe bolig

Kjøper du hytte i Norge koster det mange ganger mer enn å eie en tilsvarende leilighet i Brasil. Ved Kariri Beach Residence får du en ny tre-roms leilighet med høy standard, egne møbler, fantastisk havutsikt og under hundre meter å gå til stranden for en fjerdedel av hva du må betale for en gammel hytte i Norge med tilsvarende beliggenhet, og den har du kun glede av når det er fint vær om sommeren.

 

Utlendinger kan eie land og leiligheter i Brasil

Utlendinger kan eie boliger og eiendom i Brasil. Dette er ikke en selvfølge i alle land. I Thailand for eksempel, som også har blitt et populært reisemål blant nordmenn, kan ikke utlendinger eie eiendom. Brasilianske myndigheter ønsker derimot utenlandsk kjøpekraft velkommen og alt legges til rette for at utlendinger skal trives her. Dette ser de også ut til å lykkes med da nær sagt alle som kommer hjem fra Brasil kommer hjem med et stort smil om munnen.