Hjem Norwegian EnglishViktig informasjon

Nettstedet er utdatert. Vennligst kontakt Karsten Steine for korrekt informasjon.
 

Kariri Beach Residence

Velkommen til Brazilian Realestate`s Kariri Beach Residence. Bildet øverst er av sanddynene og en av innsjøene bak Cumbuco stranden, der Kariri Beach Residence ligger.

Se animasjonsfilm fra Kariri Beach Residence.

Som utbyggere av Kariri Beach Residence brukte vi lang tid på å finne det rette stedet for å bygge et eksklusivt leilighetskompleks. Vi så etter en koselig by hvor man kan finne roen, hvor pengene man investerer i en leilighet vil gi raskest og best mulig avkastning og hvor flest mulige servicetilbud ville være tilgjengelige. Samtidig ønsket vi ikke å være for langt unna en stor by med de tilbudene man har der. Etter 8 måneder med å reise rundt, orientere oss om framtidig utvikling og vurdere natur og infrastruktur, falt valget på byen Cumbuco. Vi mener byen har alt: Naturlig skjønnhet, milelange strender, en vakker ferskvannslagune, en raskt voksende infrastruktur, det er ett av verdens beste steder for vannsport, og vi mener byen har det beste potensiale for hurtig verdistigning ved kjøp av leilighet. Det faktum at Brasils største og mest luksuriøse golfbaner skal bygges akkurat her og at brasilianske myndigheter forventer nybygg for i overkant av en milliard dollar i området de to kommende årene, tilsier at dette er et område som vil bli svært ettertraktet.

Ved Kariri Beach Resicence har vi valgt å bygge selveierleiligheter av aller høyeste standard. Kvalitet, optimal service og comfort er nøkkelord som preger hele anlegget. Du eier en selveierleilighet, men får i tillegg samme luksus som ved et eksklusivt hotell: Det vil 24 timer i døgnet være betjent resepsjon. Du kan bestille mat og drikke til leiligheten døgnet rundt, din leilighet ryddes av ansatte ved anlegget når du ønsker dette, og vi har inngått avtale med et velrennomert reisebyrå som sørger for gode leieinntekter for de som ønsker å leie ut leiligheten. Under Kariri Beach Residence bygges parkeringsplasser slik at de som ønsker det kan ha sin egen bil parkert her. Alle leilighetene har egen bod i underetasjen. Det øvrige tomteområdet består av gressplen, eksklusive fliser, bar, restaurant og et meget stort og eksklusivt badebasseng med flere fossefall som renner gjennom hele hagen. Les resten av informasjonen om Kariri Beach Residence og finn ut at dette er din mulighet for en lukurativ investering i paradis.

Slik orienterer du deg enkelt gjennom sidene: Titlene på menylinjen gir deg svar på de fleste spørsmål omkring Brasil og Kariri Beach Residence. De tingene du ikke ser direkte omtalt i menylinjen øverst har vi samlet under punktet "generelle opplysninger".

Conqueiros e dunas na praia do cumbuco

 

 

Byggeprosessen


Bygget er nå ferdigstilt.
Helt nye bilder fra Kariri Beach Residence kan du se her

 

Kontakt Oss

 

Brazilian Realestate AS 
  
Salgssjef Karsten Steine 
Mob: 4888 9200 
karsten@brazilianrealestate.no 
  
  
  
  
 

 

 

Estate Meglere

Advokat Stein Herland Eiendom AS - Bergen tlf: 5555 0450
Floberghagen Eiendom AS - Skitlf: 9091 0776
Hodne Eiendom AS - Kristiansandtlf: 3812 2800
Meglerhuset Solveig Hansen AS – Haugesund   tlf: 52703600 / 91600812