Hjem Norwegian EnglishViktig informasjon

Nettstedet er utdatert. Vennligst kontakt Karsten Steine for korrekt informasjon.
 

Hvorfor kjøpe leilighet ved Kariri Beach Residence?

Som nevnt under hvorfor Brasil er behov og ønsker individuelle, men noe er også felles for de fleste. Ved Kariri Beach Residence blir topp kvalitet, comfort, service og det faktum at dette skal være en lukurativ investering satt øverst på listen. Det er en målsetning at alle som kjøper leilighet her skal oppsøke sin leilighet for første gang å tenke: "Dette var enda bedre enn vi trodde". Nedenfor har vi ført opp det vi mener er de mest sentrale grunnene til at du bør kjøpe leilighet ved akkurat Kariri Beach Residence.

Les intervjuer med to som allerede har kjøpt leiligheter i Kariri Beach Residence.

Se animasjonsfilm fra Kariri Beach Residence.

 

En god investering

Tomtepriser og leilighetspriser har steget raskti Brasil. Når du sikrer deg en leilighet med optimal beliggenhet av høy standard stiger prisene ekstra fort. Når Brasils mest storslagne golfanlegg ferdigstilles, og er mindre enn tre kilometer unna, blir prisstigningen formidabel. Det forventes derfor også at leilighetene ved Kariri Beach Residence blir fort utsolgt.

 

Nye eksklusive leiligheter med høy standard

For å gi et nærmere bilde av hva vi mener utdypes dette med følgende informasjon:

 • Alle Norges bekvemmeligheter som internett tilkobling, innlagt tlf, og paraboluttak følger med. Man får blant annet inn alle norske tv kanaler.
 • Leilighetene er utstyrt med eksklusive bad, air condition, og uttak til t.v. både i stue, og på soverommene. 
 • Alle leiligheter har downlights i alle rom.
 • Leilighetene har en tidsriktig og moderne planløsning. 
 • Lyse farger og eksklusive fliser på gulv i alle rom. 
 • En del av leilghetene kan skilles av etter ”suite prinsippet” slik at barn eller gjester du har med kan bo for seg selv, eller du kan leie ut en del av leiligheten mens du selv er til stede, og hele eller deler av den når du ikke er der. Vi har forøvrig inngått avtale med en turoperatør som garanterer at du alltid får leieinntekter når du ikke er til stede dersom du ønsker det. Se tre punkter nedenfor.
 

Anlegget har den beste tomten i Cumbuco.

Dette begrunner vi med:

 • Alle leiligheter er helt nede på stranden, og har utsikt over sjøen. Man kan aldri få noen foran seg. Det forventes derfor at leilighetene vil stige raskt i verdi.
 • Tomten er den mest sentralt plasserte i forhold til alle byens service tilbud, restauranter, supermarked m.m. Stranden tilhørende eiendommen er optimal.
 • På hver sin side av eindommen finner du byens henholdsvis beste kjøtt og fiske restaurant.
 • Selv om tomten er den mest sentrale er det stille og rolig hele døgnet. 
 • På stranden rett ved siden av der du bor kan du leie egen hest eller vansport utstyr hver dag: Vannski, jetski, vind surfing, sufring og kiting.

 

 

Unikt konsept for drift

Leiligheten du kjøper ved Kariri Beach Residence er en selveierleilighet som du disponerer som du ønsker med samme rettigheter som i Norge. I tillegg har vi så mye mer:

Når du er i din leilighet, enten det er over lang tid, eller bare i en uke eller to, skal du nyte livet. Derfor er ting lagt til rette slik at du ikke skal bruke tid på trivielle gjøremål du er vant til å gjøre i Norge som å rydde, re opp sengen, handle mat etc.
Kariri Beach Residence tilbyr den samme service og tjenester som om du skulle bo på et hotell. Det vil si: Du kan trykke på en knapp så blir din leilighet ryddet, og sengen skiftet på når du ønsker dette. Du kan ringe resepsjonen og bestille hva du måtte ønske døgnet rundt av drikke og enkle måltider. Ønsker du å kjøpe noe, men ikke handle det kan du ringe resepsjonen som sender noen for å
kjøpe det for deg. Når du er i din leilighet på Kariri Beach Residence skal du virkelig nyte livet, og bare gjøre
det du vil. Om du ønsker å lage maten selv i eget kjøkken gjør du det selvsagt det. Om du vil rydde selv gjør
du også det. Poenget er: Uansett hva du vil ha skal du få det så lenge du oppholder deg her.

 

Unik mulighet for leieinntekter

Leieinntekter

Som eier av leilighet ved Kariri Beach Residence vil du være sikret stigende leieinntekter i årene framover. Kariri Beach Residence har inngått en avtale med den velrennomerte turoperatøren Brazilian Fiesta Tours med kontorer i Rio de Janeiro, Recife og i Fortaleza om utleie av leilighetene ved anlegget. Reisebyrået tar årlig hånd om over seks tusen mennesker som har behov for innkvartering mens de oppholder seg i området Fortaleza og Cumbuco. Administrerende Direktør i reisebyrået er medeier i Brazilian Realestate AS samt at han er en anerkjent mann i Cumbuco med politisk innflytelse. Som følge av anleggets kvaliteter som døgnbetjent resepsjon, roomservice og fasiliteter forøvrig som er de samme som ved et luksushotell, forventes det raskt stigende belegg og økende leieinntekter så snart anlegget er ferdig. Høyt belegg forventes som en konsekvens av en sterkt økende interesse blant internasjonale turoperatører om å sende flere turister til Cumbuco.

Hvordan utleiesystemet fungerer

Det er valgfritt om man vil stille sin leilighet til disposisjon for utleie, men det er en forutsetning at majoriteten
gjør dette slik at det er nok sengeplasser til å tilfredsstille etterspørselen fra turoperatører som sender gjester
hit. Det vil være tilfeldig hvilke leiligheter som bli leid ut hvor ofte ved anlegget, men ansatte ved komplekset
vil sørge for en jevn fordeling. Leieinntektene blir beregnet på følgende måte per dag:

Leilighetene settes i en leilighetspool, det vil si at det opprettes et felles regnskap for utleie av leilighetene. 
Hvilke leiligheter som står i poolen varierer ettersom eierne selv disponerer dem, men felles for alle er at man
setter inn og tar ut leiligheten av poolen ved ukens begynnelse, dvs hver mandag. Kontakt oss for mer informasjon
om hvordan poolen fungerer i praksis.

Inntektsfordelingen ved utleie av leilighetene blir som følger:

 hspace=18 m2 høysesong: 15 USD. Lavsesong:10 USD 

46 m2 høysesong: 25 USD. Lavsesong:20 USD

64 m2 høysesong: 35 USD Lavsesong:30USD

18m2 rom er en del av en 3-roms leilighet med separat inngang, som er den mest populære leilighetsypen ved Kariri Beach Residence.

Høysesong er i perioden: November - mars og i juli måned. De oppgitte prisene forventes å øke på sikt da disse vil tilpasse seg markedet og generell etterspørsel.

Summen av leieinntekter minus utgifter fordeles ved årets slutt på følgende måte: Verdien/kjøpesummen på alle leilighetene som står i leilighetspoolen legges sammen og dette utgjør totalen - 100%. For å ha et rettferdig system vil hver leilighet utgjøre en viss %- andel basert på hva man har betalt for leilighetene. Denne %-andelen utgjør din andel av overskuddet i leilighetspoolen. Eksempel: Dersom din leilighet utgjør 6% av andelen i poolen vil du få 6% av overskuddet for den perioden leiligheten din har stått i poolen i løpet av året.
Om overskuddet er en milllion vil du således motta kr: 60.000 i leieinntekter ved årets slutt dersom leiligheten har
stått i poolen hele året. Dersom det skulle oppstå noen form for skade på en leilighet mens den er utleid vil dette
dekkes av Brazilian Realestates datterselskap som er driftselskapet i Brasil.

Hva kan du forvente å ha i leieinntekter?

Her kan vi ikke gi noen garanti utover å si at det forventes raskt økende belegg, og ergo raskt økende leieinntekter.
Man kan forvente avkastning på mellom 4-10% per år på investert kapital i løpet av de første årene. Her finnes dog intet
facitsvar.

 

 

 

Eksklusivt fellesareale

Anlegget rundt din leilighet vil holde samme høye standard som din leilighet og har blant annet: Nydelig stort svømme basseng med flere fossefall med belysning på kveldstid, vakker hage med gress, naturstein og fliser, eget treningsrom med vekter, ro- og løpemaskiner i air conditionerte lokale, egen sal for aerobic trening, en særdeles eksklusiv lobby med avslapningsrom for samkvem med andre beboere ved anlegget og sjøutsikt hvorhen du går.

 

Hente og bringe tjeneste

Når du skal til din leilighet er det bare å informere om at du kommer, så blir du hentet på fly plassen og kjørt direkte til Kariri Beach Residence.