Hjem Norwegian English


Flyselskaper, flyavganger og priser til Cumbuco

Det finnes flere rutefly som flyr til Fortaleza i Brasil hver dag. Velg det selskapet som passer for deg. Det lander også ca. 10 charter fly i uken i Fortaleza som kommer fra ulike land i Europa. Fra flyplassen i Fortaleza tar det ca. 40 minutter med taxi til din leilighet ved Kariri Beach Residence i Cumbuco. 


Charterfly: 

I høysesongen, det vil si fra oktober til mars, går det direkte fly fra Gøteborg til Fortaleza. Flytiden er da 10 timer (4timer lengre enn til Gran Canaria hvor man ikke er garantert fint vær om vinteren).

Priser på direkte charter flygning er fra ca. kr. 6000 og oppover. Det er 1700 kroner i tillegg for business class seter hver vei. Flytypen er Boeing 767-300 med 280 seter hvorav 12 er businessklasse.

En god nyhet er at det er planlagt direkte flygninger fra Gardermoen til Fortaleza fra januar 2007, i god tid før din leilighet i Cumbuco er ferdigstilt.

Rutefly:

Felles for rutefly fra Norge er at de mellomlander i Amsterdam, Lisboa, Brussel, Madrid eller Barcelona. Det vanligste er å fly videre med Tap - Air Portugal etter å ha mellomlandet i en by i Europa.

Med rutefly ligger prisen i lavsesong normalt rundt kr: 7.300,- og i høysesong fra kr: 8.500,- Høysesongen er fra: 19.03 - 30.03, 11.06 - 26.07, og 10.12 - 31.12

For å oppnå billigste reservasjonsklasse med TAP Air til Fortaleza må man overnatte en natt i Lisboa. Hotell her er inkludert i prisen, og mange benytter sjansen til å kose seg en dag med gratis hotell, og på den måten korte ned fly tiden da kun tar ca 4 timer til Lisboa og dagen etter ca 6,5 timer til Fortaleza. Dersom man ønsker å reise direkte uten overnatting går flyet fra Oslo via Brussel og Lisboa.

Bonuspoeng: TAP Air er medlem av Star Alliance gruppen.
Businessklasse: Businessklasse med TAP Air er meget eksklusivt.