Hjem Norwegian English


Fantastiske Brasil


Når man først har kjøpt en leilighet i Cumbuco er det greit å være klar over at Brasil er et land som har utrolig mange opplevelser å by på. Om du ikke bare har kjøpt leiligheten som en ren investering, men tilbringer litt tid i Brasil, vil vi anbefale deg å reise litt rundt, og ta en kikk på hva landet har å tilby.


Sukkertoppen i Rio, surfing i Jericoacoara, stranden i FortalezaI Brasil er det så ufattelig mye å oppleve at det vil ta alt for lang tid å liste opp alle stedene som er verdt å få med seg, men om ikke annet vil vi vise til noen nettsteder med relevant informasjon, og veldig kort påpeke det man MÅ se.

Storbyer som Rio de Janeiro, og Sau Paulo er kjent over hele verden for sitt pulserende liv, og her kan tilbringe mange uker uten å ha sett alt byene har å tilby.

Rio de Janiro med "sukkertoppen", "Jesus statuen" og Copacabana beach er verdenskjent og av mange betegnet som verdens vakreste hovedstad.

Naturopplevelsene er blant de beste i verden når man ferdes i Amazonas. Enten man ferdes i de berømte regnskogene, eller i båt på elvene opplever man et plante og dyreliv det ikke finnes maken til noen andre steder i verden. Amazonas er den største staten i Brasil, og i hovedstaden Manaus bor det 1,5 millioner mennesker.

For de som søker kultur finner man masse av dette i f.eks. Ouro Preto og Salvador.

Fossene i Iguazu nasjonalpark er så spektakulære at de vanskelig kan beskrives med ord. Det samme gjelder de omgivelsene som innrammer fossene. Fargerike papegøyer og fugler av forskjellige størrelse flyr mellom grenene og konkurrerer om oppmerksomheten med ville orkideer, begoniaer og andre vakre blomstrer. Fossene er der Argentina, Paraguay og Brasil møtes. Landene er sammenhektet av to broer; Ponte Amizade (Vennskapsbroen) mellom Brasil og Paraguay og broen Tancredo Neves mellom Brasil og Argentina.

Selv om det er ufattelig mye å finne på, og mange vakre steder å beskue i Brasil er det en fellesnevner for allt dette, og det er folket. Hvor enn du ferdes møter du hyggelige, gjestfrie mennesker som ser lyst på livet, og gjør deg i godt humør.

For å se noen videoer og lese litt om landet anbefaler vi å gå inn på siden: www.cearabrasil.tur.br som gir en oversikt over hva delstaten Ceara ,hvor blant annet Fortaleza og Cumbuco ligger, har å by på.

For mere informasjon om hele Brasil anbefaler vi siden: www.turismo.gov.br

Enjoy!